Nuffnang

Facebook

Waterfront KOTA KINABALU

PAGI yg gelap.....kini sudah terang.....marila kita pergi jalan2...sepanjang hari ni aku merehatkan diri dumah...sambil menjahit baju...yg x pandai siap2....ingatkan diam2 la ni dumah seharian rupanya bjalan juga.....eheeheh p Warisan....walaupun hujan renyai2 km tetap menikmati mkn mlm....yg sedap....sebenarnya sedap sgt tu x la ba ....tp oleh kerana mkn ramai2, mknan pun jadi sedap.....dtambah lagi dengan org2 yg kuat mkn.....mcm c amin, a.Boy, daddy, mummy, c TUs, c adik tasya, c nadrah & c pajeet (nama ku paling belakang....sbb aku kurang kuat mkn ahahahhah)....apapun km enjoy menikmati mknan dbw cahaya bulan....sbb d tmpt km mkn tu tiada lampu...sampai tulang ikan pun km x berapa nampak...., lepas kami mkn2...duduk2 lg ambik angin d Waterfront Kota Kinabalu (Kota Kinabalu city sea view).....sambil2 tu sempat lagi kami posing......enjoy la juga mlm tu....tp ada rs kurang 1org (bungsu lija).......still ingat dia juga....apa2pun bungsu bo tgk aktiviti km d blog ni ok.......jom kita tgk aksi2 mlm tu....


mknan yg kami mkn mlm tu....sedap oh....tambah2 lg d bw cahaya bulan.....


bilang susah mau mkn x nampak tulang, tp nasi abis juga....


A.boy & adik tasya...


Abis air c Bonda dminum c Kakak Nadhrah.....


ni mau kasi tunjuk mak long ba.....org ada selipar upin & ipin....klu mak long mau, ada juga ni utk org besar....ahahhahahah


gelagat adik & kakak..........


adik tasya pura2 takut sama bungsu amin


mdengar ceramah nenek mummy....


Bungsu Amin dbw cahaya bulan


TUS....


Tuan punya Blog


bungsu Amin tgh urus kakak nadhrah....bukan tempat duduk pun mau duduk


model ikan....


sebenarnya mau ambik gambar ikan d belakang tu....dua org ni pulak yg nampak


korek mata ikan.....

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini