Nuffnang

Facebook

BuKan Hari BELI Tudung.......

hari ni sy p shopping2 sama my lucky man.....sbb tolong bayar semua yg sy beli...eheheh tp mau d jadikan cerita...sy p satu kedai tudung... d area KK ni juga la....almaklum la jarang ni mau p beli tudung...selalunya sy kirim air liur sama my lovely kakak jak d KL tu atau mummy sy (tu pun klu dia p KL) supaya belikan sy tudung....eheheheh dgn diaorg jak bo buat begini dgn org lain belum pernah lagi....ahahah, ok sambung cerita...d kedai tudung sibuk la ni memilih....2 3jenis tudung....susah2 aku pilih tudung ada pulak org berebut mau beli tudung yg aku pilih...mentang2 la tu kedai kawan dia....senang2 jak dia dpt tu tudung....tuan kedai tu apa lg, buat muka selamba...suruh aku pilih jak warna lain....sebenarnya aku mau warna tu juga....x tau la ngapa mood hari ni BAIK sgt pulak aku bo kasi lepas org tu mcm tu jak....selalunya aku la org yg suka bgaduh klu x puas hati ahahhaha, oleh sbb tu peristiwa.....satu Tudung pun aku x jd beli sedihnya....sudah susah mau bawa tukang bayar ni jalan2.....mungkin hari ni bukan hari beli tudung kali ah.....

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini