Nuffnang

Facebook

Bangga jadi org SANDAKAN....

Sabtu yg indah....cuaca pun mendung2 saja....kira mau jalan2 tp ptg2 sikit la kali.....sarapan pun sudah, mkn pun sudah...skarang ni mcm mau tetidur pulak....x apa tulis dulu blog ni kejap....ni mau cerita pasal sarapan....setiap sabtu...mesti mau fikir apa mau masak utk sarapan tp selalunya sy msk mee goreng atau beli nasi kuning kakak tini.....tp pagi ni sy msk mee goreng, suami sy ni suka sgt mee goreng, tp bkn mee yg sy goreng tp dia suka mee goreng MAMAK....kadang2 dia suruh sy belajar sama MAMAK mcmana mau msk tu mee goreng....tp suami sy ni x la cerewet sgt yg penting sedap & bo mkn jadi la tu.....tu yg best tu....x memilih.....lagi pun sy enjoy juga ba msk ni....tambah2 lg utk c dia.....best.......klu sy msk mee, sy mesti guna "Sandakan Mee" br sedap oh.......bangga sy jadi org sandakan ada produk sendiri (D GIANT PUN ADA JUAL)siap promosi lg ni. ok cerita pasal MASAK memasak ni.....hari2 sy mesti fikir apa mau msk adoi pening kepala...rasanya semua isteri pun mcm tu kan.....tp sekarang sy x lg susah2 mau fikir mau msk apa, sbb suami yg fikir apa yg mau msk.....sy yg msk....try la msk utk suami2 kamu dumah....best...best lg klu suami tu turut sm2 tolong msk....eehheheh(tp kadang2 klu dtg mls msk tu apa lg mkn jak la dluar)...ahahahhahah


Sandakan MEE


tumis bwg...udang...tambah telur jika mau & lada klu mau pedas la.....


masukkan SANDAKAN mee.........letak kicap masin....


Sedia dhidang bersama telur mata BUAYA....ahahhahahha


Klu malas masak....p sini la jawabnya...


Klu x pun p sini....kasi abis duit....

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini