Nuffnang

Facebook

Anne's Diary & SaraKids BLOg......

lama tgk laptop ni, x tau mau tulis apa, tp mau juga tulis.....ehehheh sy pun apa lg tinjau2 la blog org.....sy ni memang suka tgk Blog, tambah lg org2 yg sy kenal....best tgk cerita2 diaorg.....aktiviti diaorg....ada juga la beberapa blog yg suka tgk, hampir setiap hari sy buka, tgk mana la tau diaorg update blog kan......ni salah satu Blog yg sy suka....nama tuan punya BLOG ni Aina...dia ni GF kepada schoolmate sy....sy pun blm pernah jumpa dia lg, sy pernah tgk gambarnya & berbual melalui email je....tp dr pengamatan sy dia ni nice person yg bo kita jadikan kawan....ehheheheh...kebetulan pulak Aina ni kerja dekat SARAKIDs....cerita pasal saraKIds...."BLOG sarakids" juga salah satu BLOG yg hari2 sy mesti tgk....walaupun sy tak ada anak tp sy suka tgk baca Blog ni....hampir hari2 sy buka blog ni....tuan punya blog sarakids ni nama dia Pn. Farah Farhan, walaupun dia tak kenal sy....tu tak jadi masalah yg penting sy suka bc blog dia....harap2 satu hari nanti bo jumpa dgn penulis2 blog ni.....jadi kepada sesiapa yg ada BLOG tu bo la bgtau alamatnya.....nak bgtau BLOG mana2 yg best pun boleh.....


Ni bLog Anne's Diary....(sy pun suka tgk ASSALAMUALAIKUM CINTA)


Ni Blog SaraKids....(Pn punya Blog tgh menyanyikan lagu utk anak dia)

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini