Nuffnang

Facebook

Leganya bila bgun dr tidur...........

beberapa mlm ni sy & suami menggunakan Foot Detox Patch (untuk membuang sisa2 toksin dlm badan) yang sy beli secara online melalui Kedai Kaki....da 4 mlm kami menggunakan detox ni....best....bila bangun pagi,rasa badan ringan....rasa segar, bila tidur pun rasa lebih lena, semakin hari semakin rasa bertenaga......ni bkn pendapat sy saja tau, ni pendapat sy dan suami sy....sebelum ni kami pernah juga mengunakan detox jenama lain ada jual d Watson @ Guardians harganya mahal sgt 2 keping (sepasang) RM25....klu nak pakai suami isteri da RM50...tu baru sekali pakai....tp tidak d Kedai Kaki.... harganya jauh lebih murah, sy beli dgn harga RM45 dpt 34 keping (17 pasang)penghantaran percuma pulak tu..... tp sy tgk sekarang Kedai Kaki ada menawarkan harga istimewa.....cuba la....Byk lg manfaatnya kita pakai Detox ni....klu tak percaya cuba la....sy dan suami sudah mencuba anda pulak bagaimana???? (mcm iklan pulak)apa lagi CUBA, TRY, Test....mana tau kamu juga rasa apa yg kami rasa.........

kakiku yang d baluti detox....


kaki suami tercinta yang d baluti detox.....

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini