Nuffnang

Facebook

Tanpa Bau, Malang datang.....


  • angin mlm ni sepoi sepoi dtambah lagi dengan aircond yg sejuk, bestnya..... tp dlm best angin ni, hati rasa hiba.... mbayangkan apa yg bakal tjadi pd hari esok.... sori kpd semua pembaca blog ni, sy blm dpt update pengembaraan d kota singa episod 2, sbb sy perlu mbuat persiapan utk c dia.... now sibuk sikit buat persiapan perpindahan c dia yg AKAN bertukar tmpat bekerja.... d mana??? dmana lg di kampung tercinta Sandakan Sabah.... terpaksa berpisah buat sementara waktu..... insyaAllah x lama.... khidmatnya dperlukan dsana.... mungkin rezeki da tertulis d sana.... insyaAllah akan ada hikmah & Rahmat atas semua yg berlaku ni... Amin....

Hikmah & Rahmatnya datang tanpa diduga, begitu juga Malang.... Malang TIDAK BERBAU.... hari ni ada satu kejadian yg datang tanpa BAU..... ambik positif jak perkara ni mana tau ada hikmah dsebaliknya.... suami sy kemalangan.... sbb nak p belikan saya sesuatu.... alhamdulilah dia tidak mgalami sebarang kecederaan... keta pun insyaAllah ok (mau sejuk kan hati ni huhuh) mlm ni sedih sbb satu keta sy tiada dumah.... rasa mcm ada saja yg kurang.... ni br keta tak ada, da sedih.... apa pulak jadi klu c dia tiada dumah??? eheehe x mau fikir la (cuma tinggal beberapa hari saja lg).... harap semua kepada yg baca blog ni dpt terus mdoakan sy & suami.... insyaAllah nanti klu ada masa sy update lg ok.... harap2 semua berjln lancar....... sori entry ni tiada gambar.... jumpa lg d entry yg akan dtg... assalamualaikum

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini