Nuffnang

Facebook

Akhirnya... tiba jg masanya

Huhuhuhu.... Sedihnya hari yg dnanti telah tiba..... Utk pengetahuan semua pembaca blog ni.... start 23hb ni Mr. F, akan mula betugas d sandakan.... kami terpaksa berpisah buat sementara waktu..... semoga semua akan berjln lancar.... kita doakan Mr.F semoga dia baik2 saja d sana.... insyaAllah amin. Syg krj sana baik2 ok..... kpd peminat setia yg menantikan entri pengembaraan di kota singa, sori byk2 ni bkn entri episod 3. insyaAllah akan dtg sy update ok.... ni entri khas utk Mr.F....

td send Mr.F g airport.... ms kat aiport tu tak sedih langsung, tp bila Mr.F da masuk kat balai berlepas.... tiba2 rasa hiba.... teringat zaman dulu2 ms masih study, ms dulu ms study sy pun terpaksa bepisah dgn Mr.F, di airport yg sm.... kejadian tu berulang semula pasal tu rs hiba.... tp ms dulu, nagis bagai nak rak... hari ni utk menghilangkan rs hiba tu sy p shopping.... sedih2 sempat lg shopping tu... ahahah tp bila da smpi umah.... dsetiap sudut dlm umah kitaorg ni... dia hadir, apa sj benda dlm umah ni mengingatkan sy pd Mr.F.... ms karang entry ni pun airmata x bo stop.... terbayang2 saat tgk tv sm2, minum ptg sm2, mkn kari + roti canai sm2... doakan la sy kuat utk tempuh dugaan ni.... now sy rindu dia sgt2... dia la kwn syg gaduh, dia jugala pengubat suka & duka sy.... harap2 ms berlalu begitu cepat.... amin.

okla smpi dsini saja entri utk Mr.F, i love u syg.... insyaAllah bini akan sedaya upaya mjaga diri & maruah kita.... lagu dlm blog ni utk khas utk Mr.F (ni lg kegemaran Mr.F, hari mesti dgr).... jumpa lg d entri akan dtg.... bye

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini