Nuffnang

Facebook

emosi x stabil.... Sensetip + Dramatis

sejak akhir2 ni sy suka tgk drama2 yg berunsurkan pergolakan umah tangga, tambah2 lg klu tgk cerita tu dgn my syg... smpi menangis2 sy di buatnya..... nak tau tak apa tajuk drama tu..... pertama sekali drama ASMARA..... biar sy ceritakan sikit jln cerita dia k : c Asmara ni seorg anak yg dpaksa kawen oleh ayahnya dgn seorg wanita utk mbalas jasa baik keluarga wanita tu.... br kawen sehari br tau rupanya dia (asmara) dpaksa bkawen & mjadi Cina buta.... sian kan dia.... pertengkaran demi pertengkaran terjadi antara asmara dgn kakak wanita tersebut & ayahnya lama kelamaan isterinya dpt menerima c asrama.... best cerita ni rugi klu tak tgk.... klu nak tgk sempat lg setiap selasa jam 10 mlm. Drama yg kedua yg sy selalu tgk drama CHinta, mesti ramai org yg tgk ni kan.... kecuali kakak sy sbb dia sibuk sgt.... jg anak dia.... ehehhehe klu cerita utk drma ni pulak, yg aku paling geram tu part ambik laki org tu.... buat sakit hati betul.... oleh tu mesti tonton cerita ni ok..... setiap isnin - khamis 630ptg TV3.... klu tak sempat tgk bo tgk kat laman web TV3..... selamat menonton......





Nuffnang

Jom Share BLOG dsini