Nuffnang

Facebook

ngapa aku suka tulis BLOG.......

sekarang ni br sy sedar betapa sy perlukan blog ni..... BLOG ni la tempat sy bcerita selain sy becerita dgn org lain... tp kita tak punya byk ms mau bcerita dgn org kan.... tp klu dlm BLOG ni semua sy kongsi, suka duka, isu semasa (tu pun klu isu semasa tu sy minat la). semua org yg kenal sy @ yg br nak bkenalan bo baca blog ni bila2 ms yg diaorg senang........ ada juga tu yg silent reader BLOG sy ni.... sbb diaorg malu2 jadi follower (mungkin diaorg punya alasan sendiri)... ehehhe takpe, tak ada paksaan..... selagi sy ada kudrat utk menulis, sy tulis..... kepada silent reader Blog sy ni, tq sebab baca my Blog... x lupa juga kepada follower sy yg x jemu2 mengikuti perkembangan sy.... tema kasi byk2.... teruskan menyokong sy..... cerita pasal sokongan ni, sy nak cerita sikit pasal sokong menyokong ni, baru2 ni sy ada terbaca satu BLOG yg menyatakan yg bahawasanya BLOGnya tu da bertapak lama dlm dunia bLOG ni... so dia panggil BLOG dia, BLOG OTAI.... peduli apa la dia mau panggil blognya, blog otai ka apa ka, yg penting ko jgn la perkecik2 kan org yg baru bertapak dlm dunia BLOG ni.... mentang2 BLOG dia byk Follower... dia tak fikir ka, yg jadi follower dia tu kebanyakannya BLOGGER BARU, so klu tak ada Blogger baru, mcmana ko bo ramai follower..... fikirkan la sejenak, "KO BUKAN RAJA PETRA", kpd Blog OTAI bagi la teladan kpd yg baru ni..... da la mls mau cerita pasal BLOG OTAI ni, BIKIN PANAS..... pandai la diaorg fikir sendiri, apa pun tema kasi kpd semua yg byk sokong BLOG sy ni TQ........

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini