Nuffnang

Facebook

ke - 28tahun

tepat jam12 mlm.....09 OCTOBER 2010 (sy berada d GAMBANG PAHANG)

hapi birthday to ME...
Hapi birthday to ME...
haPi birthday to ME.............
hApy birhtday to ME...


umur da meningkat satu angka lg 27+1..... wah da 28thn anak pacik ADRAH ni.... sebelum sy bcerita panjang lg sy nak buat ucapan.. eheheh... tq to my mum sbb melahirkan sy, tq utk my daddy juga sbb syg sy selama ni, dan terima kasih yg tak terhingga buat yg tercinta my lovely syg.... sbb selalu sabar dgn perangai pelik bininya.... terima kasih kpd kakak, abg ipar, kedua adik sy, adik ipar, my untie, my uncle, semua sepupu sepapat dan keluarga(sori ah yg x dsebut)x dlupa juga kpd kwn2, kepada semua yg PEMINAT2 sy... chewah.... terima kasih atas ucapan & doa sempena hari lahir sy..... kpd yg bg hadiah tu terima kasih byk2..... tahun ni sy sambut hari lahir sy d GAMBANG kuantan PAHANG.... mesti semua tertanya2 apa bestnya d pahang smpi sy sambut hari lahir d sana.... sebenarnya sy d pahang ni sempena konvo adik sy di Universiti Malaysia Pahang tahniah pd my adik MOHD AMIN ADRAH.......nanti sy cerita pasal konvo adik sy d enter yg lain ok..... now sy nak luahkan isi hati sy sempena hari lahir sy ni..... sy bsyukur dberikan kesempatan menikmati hidup yg bahagia disamping keluarga tsayang , saya hapi sgt2 tq semua..... InsyaAllah sy akan cuba buat yg terbaik utk diri sy...... bye jumpa lg d entry akan datang ok.... Assalamualaikum....


birthday party (umur da 28thn masi sambut hari lahir mcm budak2)... jgn salah faham ni bkn majlis party sy.... tp org lain


ni antara tetamu2 khas jemputan d majlis hari lahir sy (MCDonald teluk cempedak)


ni hadiah dr suami sy, klu kamu mau tau ngapa suami sy bg hadiah ni bo klik link dsebelah ni : http://pajeet82.blogspot.com/2010/09/realisasikan-my-impian.html


ni pulak... hadiah istemewa dr my mum & my daddy


ni pulak satu lg hadiah dr my syg... tp sebelum raya hari tu da dpt da.... sbb dia tau bini dia ni suka update blog, tangkap gambar sana sini jd dia beli utk sy sblm raya... tq sy


My sister ada bg sy hadiah baju... tak sempat ambik gambar... nanti sy upload k.

mlm 9 October 2010.... Bandar I-City Shah Alam- tq to my syg bw sy jln2 dsini sempena hari bsejarah ni eheheh

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini