Nuffnang

Facebook

Mari Menari


Now tgh tgk “mari menari” salah satu rancangan baru d astro….. dlm tgh tgk2 rancangan ni, terbayang pulak sy & c dia ikut program ni…. sbb rata2 yg masuk program ni suami isteri, adik beradik….. terus sy terfikir seketika, klu sy ajak c dia join ni program mau ka dia…. ahhahahah rasanya klu sapa2 yg kenal my Syg ni, diaorg pun tau confirm dia tak akan ikut ni program…… biasala “low profile” kan… lepas tu sy fikir lg, sapa la agaknya yg bo join program ni dgn sy….. tiba2 teringat kat adik lelaki sy yg sorang ni…. bo ka dia menari???? yg sy tau dia suka mnyanyi jak…. x ngam lg, tp yg paling ngam join ni dgn sy adalah my kakak, tp km x mau join ni program, kami mau join “amazing race asia”…ehhehe ni semua hanya dlm bayangan sy saja….. realitinya x tau la bila mau join….. ehehheh

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini