Nuffnang

Facebook

Realisasikan My Impian

hari ni mau cerita pasal impian.... mesti semua org ada impian kan??? sy pun ada impian.... BANYAK sgt.... klu dturutkan nasfu.... semua pun sy mau.... tp apa bo buatkan kadang2 tu kita hanya berusaha tuhan yg memberikan..... salah satu impian sy agar satu hari nanti sy akan dpt anak... tu impian sy yg paling besar.... impian yg lain byk lg belum tercapai..... sy mau jadi suri umah yang berjaya.... walaupun sy bekerja tp sy mau jadi suri umah yg terbaik... maksudnya bkn sekarang ni tak baik.... cuma byk yg perlu dperbaiki(insyaAllah sy akan mjaga & mjalankan tanggungjawab buat my syg)..... biasala byk kekurangankan.... i pun manusia biasa u All........ impian sy yg seterusnya... sy mau jadi anak yg baik buat my mum, & my dad.... insyaAllah selagi sy ada kudrat sy akan jaga diaorg..... x dlupa juga kedua ibubapa mertua sy..... Ekekleh.... mcm ucapan siti norhaliza pulak..... ok la berbalik kepada impian sy... sebenarnya byk lg impian sy ni, cuma sy x ingat haahahhah..... tp ni la salahsatu IMPIAN sy..... dlm masa terdekat ni sy nak sgt baca buku KHADIJAH THE TRUE LOVE STORY OF MUHAMMAD.... sy ni jarang2 membaca tp tiba2 mau pulak membaca..... jd kepada sapa2 yg mau merealisasikan impian sy ni..... jgn tunggu lama2.... tlong carikan buku ni...... please.... sy da cari d cni tapi blm jumpa lg..... harap2 dtempat kamu ada....... ehehheh jgn lupa bgtau klu ada ok..... smpi sini jak entry sy hari ni.... Tq sbb baca mY Blog......

ni gambar cover buku tu ......



tq kpd my kwn baik.... yg tolong bg info utk my Impian

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini