Nuffnang

Facebook

Bibik oh bibik dmana ko bibik......













selamat malam semua.... mlm ni byk sgt masa terluang..... entry sy kali berkisar dgn gambar2 di atas, ni bukan iklan bayi hilang atau apa ya, teruskan membaca, kamu pernah nampak ka bayi ni dmana2??? d KLCC ka? dmana2 la??? x pernah nampak???? x apa, bkn kita mau cari bayi ni kt mau org lain ok....... comel sgt baby ni, .... satu hari nanti klu baby ni da besar... mungkin dia marah sbb sy masukkan gambarnya d blog ni utk tontonan umum..... sori kepada baby comel.... mungkin byk yg x tau... ni salah seorg anak buah sy.... sy buat entry khas utk dia, sbb sy nak minta tolong kpd semua pembaca blog ni tolong sy carikan bibik utk jaga anak buah sy ni..... now diaorg menetap d KL bhampiran dgn KLCC.... kesian kat dia takde org nak jaga.... klu ada sedara mara yg bo mjaga jgn lupa hubungi sy ok..... cara menghubungi.... komen jak d BLOG ni... terima kasih atas bantuan kamu semua ok... kpd HAIL IRFAN (baby dlm gambar ni) kesian ko fan blm ada bibik mjaga ko.... insyaAllah satu hari nanti ada la tu.... nenek, atuk, untie2 & uncle2 ko tgh usaha carikan ok..... ni salahsatu usaha makngah utk carikan ko bibik.... semua kawan2 angah d KL, angah da minta tolong diaorg carikan.. harap2 dpt ok..... okla smpi disini saja utk tatap kita semua selamat malam..............

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini