Nuffnang

Facebook

Pengembaraan Di Kota SINGA Episod 3

tgh Lap... lap blog ni, sbb da lama tak update jd byk habuk..... da bersih.... ehehhe apa kabar?? jgn marah2 ok, harap2 semua sihat.... ada yg nbox sy d FB, suruh sy update lg pasal Pengembaraan di Kota Singa..... sori la semua sy sibuk sikit... klu ikutkan hati ni hari2 nak update.... kadang2 ada masa, tp tak ada idea... amcm nak update kan... okla hari ni br senang sikit sy update lg berkenaan Kota singa ok.... Episod 2 hari tu sy berhenti d EGYPT... ok jom ikut sy megembara... tapi sebelum tu sapa yg belum baca episod 1 & 2 bo klik sini utk tgk ok..















lepas mkn di Oasisi Spice Cafe di Egypt... kami terus ke destinasi seterusnya... jom


Jurassic Park Rapids Adventure... dlm ni ada Canopy Flyer, Dino Soarin, Amber Rock Climb, & Water World


ni kakak sy & anak sulung dia... tgh naik Dino-Soarin



ni kat "water world"... tgh tgk show.. klu nak tau show apa... datang la....

 now kita da smpi d "Far Far Away"...

apa ada kat sini??? ada Istana.... sebelum smpi kat sini... ini la yg sy tak sbar nak tgk.... best sgt2...





cantik kan Istana ni??? Istana sapa ni???





ni la Tuan & Puan punya Istana.... Mr. Shrek & Pn. Fiona


dlm istana ni ada apa?? mesti korang nak tau kan.... nampak tak kat gambar ni, 4D ok.... ada filem pendek Shrek 4-D Adventure.... rugi klu tak tgk.... kerusi kat panggung ni bo bergerak.... kiaorg siap Basah lg akibat d sembur c Donkey...


nampak tak kat belakang tu... ada PUTERA KATAK.... masa ni sy teringat pd putera katak sy yg tak dpt ikut serta dgn percutian ni..... i miss u.... k... jom kita mengembara lg ke....


yeyyey.... kita da sampai ke MADAGASCAR... mesti semua org tau kan KArtun ni...





ada Show kartun2 ni menari.....





ni family adik No3 sy.... best2 sgt2





Kartun2 ni da nak berehat.. sbb da lama sgt layan kitaorg ambik gambar


apapun enjoy la d Madagascar ni.....





ok smpi dsini dulu nanti kan episod terakhir Pengembaraan d Kota Singa ok....








Nuffnang

Jom Share BLOG dsini