Nuffnang

Facebook

lelaki lebih ramai dr perempuan.....

akum u all..... tgh buat apa tu??? hari ni sy nak kongsi sedikit info yg sy ada..... sebenarnya info ni da lama sy nak masukkan dlm blog ni tapi almaklum je la kan kebelakangan ni sy sibuk sikit... ok utk pengetahuan u all semua sebelum ni ada tajuk entry sy "sy sudah dikira... kamu???" ni cerita pasal banci penduduk Malaysia.... br2 ni result banci penduduk tu da keluar.... kepada sesiapa yg sudah dikira kamu tergolong dlm 27JUTA,565,821 penduduk malaysia.... bg yg belum dikira tu x tau la penduduk PLANET mana pulak yg menumpang d Malaysia ni..... dlm keputusan penyelidikan banci penduduk tu..... lelaki (14,112.667) lebih ramai dr perempuan (13,453,154).... ni berita baik utk yg blm ada bf tu.... eehheheh tu je la yg sy nak kongsi.... ehehehe sy bangga menjadi sebahagian dr RAKYAT MALAYSIA.... yuhu..... klu info ni sy tipu..... ertinya surat kabar pun tipu ok......

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini