Nuffnang

Facebook

JOM tgk Blog yg sy SUKA SGT2

akum u alllllllll...... hai... penghujung 2010 da nak smpi.... tp sebelum tu kita mau sambut hari Natal.... selamat myambut hari Natal kpd semua.... 1Malaysia kan... semua perayaan pun kita smbut kan...... d opis ramai yg da bercuti.... hanya yg tinggal manusia mcm sy ni jak, yg X cuti ehehehhe..... buat masa ni tiada apa2 yg menarik nak di kongsi, cuma nak share satu blog yg sgt sy suka. Sebelum tu nak cerita dulu pasal blog ni, pada pemerhatian sy (bila bc blog ni).... tuan punya blog ni sgt baik hati, tak sombong, sgt manja orgnya (tak pecaya tgk kat video blog tu nanti k), walaupun tak pernah bersua muka dgn dia & dia pun tak kenal siapa sy.... tp rasa2nya mcm da lama sy kenal dia..... hari2 mesti tgk blog dia, best sgt2.... mula2 tgk blog ni sy ingatkan dia org jepun ka korea ka.... rupa2nya bkn dia org JOHOR.... yg istemewanya tuan punya blog ni.... dia tak sombong mcm blogger2 lain.... klu blogger lain tu bila da byk follower sombong bukan main, tp bukan tuan punya blog ni..... bila baca blog dia, sy tak pernah BORING now title entry dia my wishes comes true! Saya ada 3 wishlist!! yayyy~ Apa wishlist korang untuk 2O11 nanti ?? harap2 apa yg dihajatkannya tercapai.... mesti korang tak sabar nak tau apa link blog yg sy cerita ni kan..... kejap lg sy bgtau... tp sebelum tu sy nak bgtau nama Tuan punya Blog namanya yg sy tau Ailyl Rozanna hai Ailyl.... sy harap dia tak akan berhenti menulis dlm dunia blog..... ni link utk g ke blog Ailyl www.memorianna.blogspot.com semoga kamu enjoy bila bc blog Ailyl ok..... bye....



p/s : sori sy tak bo nak post gambar blog ailyl dsini sbb perlukan kebenaran dr ailyl..... kita hormati permintaannya utk tidak mgambil mana2 gambar dr blognya.... jd klu kamu nak tau ailyl ni mcmana orgnya.... jom tgk blog Ailyl

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini