Nuffnang

Facebook

Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah

Akum u alll…….. nak cerita sikit…. now sy ada kawan br dlm Dunia Fantasi eh salah la dlm dunia BLOG… best sgt2 ada juga org sudi bkwn dgn sy…… namanya Siti Safiyyah (CT)….. cantik nama orgnya, mungkin secantik orgnyakan….. mesti kamu mau tau kan dr mana sy kenal blog CT ni…. sy kenal blog CT ni dr blog Ailyl (tgk entry sebelum ni) CT siap bg komen lg dlm blog sy…… tq CT…. sy baru juga kenal blog ni, tp pd pengamatan sy blog ni best byk pengetahuan tentang blog bo kita belajar d blog CT ni…… sbb dia ada sediakan tutorial… sapa2 yg br belajar dlm dunia blog n mcm sy, bo la jadi Folower kpd blog CT ni…… br sekali tgk blog CT ni sy da belajar sesuatu…… tp yg tak bestnya blog CT ni kurang gambar, klu org yg mcm sy ni suka tgk gambar, lama2 boring asyik baca je kan, hope CT dpt perbaiki dr segi tu…. yg lain semuanya ok….. from now hari2 sy akan tgk blog CT dgn harapan agar CT rajin update entry dia… ehheheh, semoga CT berjaya dlm dunia BLOG ni……. tq for everthing CT…….. ni la cerita d dunia fantasi ni, walaupun kita tak pernah bersua muka tp kita bo dpt ramai kwn br….. tp yg pasti d dunia fantasi ni org2nya WUJUD Cuma kita tak pernah jumpa, kan kan???? Okla smpi d sini utk entry kali ni…… dbwah ni sy tinggalkan LINK utk korang senang tgk BLOG CT ok…..

lurvemyblog.blogspot.com

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini