Nuffnang

Facebook

paling sedap msakan My Mum......

sy update blog hari ni....br ada masa ba.... sebelum ni sakitkan, now da ok sikit tp still batuk2 manja gitu..... x apala lama2 hilang la tu.....ni mau cerita sikit pasal demam....sy ni klu demam..... mesti ada salah seorg dr sy punya family demam juga almaklum je la darah yg mengalir d dlm badan km semuanya sama kan.....jadi baru2 ni sy demam.....kamu mau tau sapa yg demam d family sy.... MY LOVELY DADDY.... sian dia sy bukan la mdoa2kan my daddy sakit.... tp sy hapi sbb dia juga turut merasakan apa yg saya rasa...... wlauapapun doa da ku mohon utknya... & alhamdulilah daddy & Aku da hampir sembuh sepenuhnya...... okla cukup sampai di sini la cerita pasal demam ni.... nanti dtg balik pulak sakit ni..... ms d sandakan byk betul kenduri, sana sini almaklum je la bulan arwah.....byk la org buat doa selamat....jd apa lagi byk la org tapaukan mknan utk kami dumah.....ehheheh dlm byk2 mknan tu ada yg mengingatkan saya pada mknan yg selalu sy mkn masa hari raya...... ada ayam masak kurma.......sy ni x suka sgt ba mknan yg d msk kurma.... tp klu my untie norsiah yg masak....adoi terkeluar sikit aku punya air liur....sedapnya....bila la dpt mkn ayam masak kurma norsiah ni, selalunya hari raya jak dpt mkn.....mau tunggu hari raya tertelan balik liur ku ehehhehe.... tiba2 my MUMMY cadangan, nanti kita minta tua mu msk k.....apa lg terbayang2 ba ayam kurma norsiah.....seminngu da aku d kk ni, ayam kurma pun smpi dr sdkn.... sekali mkn sedapnya.... aku ni bkn la pandai msk sgt, tp klu benda yg kita suka mkn tu, mesti dpt rs kan ada yg kurang..... wlauapapun kekurangan pd ayam kurma ni d maafkan sbb sedap, nampaknya hari raya nanti la br bo mkn yg the best ayam kurma....... cerita pasal masakan ni.... wlau sesedap mana pun sesuatu mknan (d mana2), mknan dr air tangan My mummy paling sedap, walaupun IKAN GORENG dgn KICap lada... tu pun da memadai, dtambah lagi mkn dgn my mum....wah sedapnya.....cerita pasal mkn jak.....sedar x sedar x lama lagi sudah mau masuk bulan puasa.....jd apa lagi ganti la puasa ahahahha........

Ayam Kurma Norsiah.............


Nuffnang

Jom Share BLOG dsini