Nuffnang

Facebook

Entah esok lusa.....

sblm ni sy pernah tulis bkaitan insurans kan tajuknya (Ada insurans???? kamu adalah keluarga yg hebat).......jangan risau. i xjual insurans kat u All..... hehe.. mesti rase cuak je mau bace kan. aiya.. berpandangan positif dengan insurans yeeeee..... jgn dsebabkan kita org melayu, mentaliti kita da kena set, bile cakap jak pasal insurans ....mesti nak lari. sedangkan insurans nie la yang yg akan membantu....ah malas la mau cerita pasal insurans ni mesti u All bengang kan, tambah2 lagi yg tiada insurans tu....ehheheh, sebenarnya bkn apa, sy cerita pasal insurans ni pd u All sbb sy mau kasi tgk sy punya insurans card....cantik oh.....tp bila mau guna tu sy kurang pasti pulak ahahahaah.... sbb setakat ni sy masih sihat lagi....entah esok lusa klu sy sakit sapa yg tau kan.... so sedia kan payung sblm HUJAN LEbat..... hara2 lepas bc ni, sapa yg tiada insurans tu bo la dptkannya ok, tp klu u All mau tau lebih lanjut lagi tentang insurans ni bo la btanya kepada yg pakar...... SY BKN PENJUAL INSURANS, SY CUMA NAK TOLONG U ALL....

Cantik kan ni kad..... kamu ada??? mesti tiada kan....

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini