Nuffnang

Facebook

Majalah versi Digital d eMall

Assalamualaikum...

nak share sikit dgn kawan2 yg baca blog ni..... korang suka baca majalah tak? ni ada berita baik utk korang..... Karangkraf tengah melancarkan Karangkraf versi digital... dgn nama "eMall"

semuanya di hujung jari...

pertama sekali korang mesti upload application eMall dekat ipad ke, iphone ke, apa2 smartphone pun boleh....

nampak tak gambar kat atas tu, tu la gambar icon eMall

da download, bila tekan saja, akan keluar gambar mcm ni

bukan setakat majalah, novel2 pun ada.... mcm novel adam & hawa
klik pada button "shop" dekat atas sebelah kiri. kemudian klik pada gambar majalah yang korang nak beli

nampak tak ada button "Buy" boleh klik button tu klu nak beli..... sekiranya korang nak beli utk isu yg lepas.. bo klik pada button "back issues" dkat bawa gambar majalah

just klik button "buy" utk beli

bila da buat proses pembelian boleh klik pd gambar mcm kat gambar di atas ni utk download

gambar kat atas ni sy da download majalah rasa

contoh helaian majalah rasa yg boleh di lihat dari ipad....

bila kita da beli majalah majalah tu akan tersimpan secara automatik di library

karangkraf ada buat promosi free utk beberapa hari so, apa tunggu lagi layari facebook eMall untuk mengetahui promosi2 terkini dari KarangKraf

Selamat Membaca....

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini