Nuffnang

Facebook

Raya da habis...

Assalamualaikum

😄😃😀😉 apa kabar, rindu ke dgn blog ni??? sori la da lama tak update... syukur alhamdulilah sy dberi kelapangan becerita dcni... sebenarnya byk sgt cerita yg sy nak kongsi dgn kamu semua... ok kita cerita satu, satu ok. Mula2 sekali kita masukkan minyak.... ahahha mcm nak masak pulak kan... ala acah jer tu jgn marah.... ok sy start cerita k...

baru lepas raya kan so, kita cerita pasal hari raya la ok... raya aidilfitri tahun ni mcm raya tahun2 lepas juga hapi, seronok, al maklum la kan kita bkumpul ramai2... yg paling tak tahan berkunjung ke umah sanak sedara ahahah, bkunjung tu kira ok lg... mkn d setiap umah tu yg aku suka sgt... semua mknan sedap2 tp... da ko mkn sgt... so badan pun naik sgt la ahaha, takpe lepas raya nak diet.... tapi angan2ku musnah lepas balik kg, balik k kota kinabalu... open house sana sini... dr ko je, nak p k tak nak... konon2 tak nak menghampakan tuan umah tp dlm masa yg sama mkn lagi la jawabnya adoi.... bila nak diet??? ahahah jgn la dfikir sgt, nanti buat susah hati jer.....

ok jom kita tgk gambar raya aidilfitri 2013 .... walaupun raya da habis kan....

















nah.... ni la ahli keluarga En. Adrah... tema tahun ni grey.....


ni pulak suasana bila nak ambik gambar... semua sebok, betulkan samping la, pakaikan songkok la..... sapa dapat teka berapa org dlm gambar ni aku bg hadiah....

ni gambar aku dgn kakak aku... ahahha, ni my mum la.... ngapa tak pecaya???

ni aku & my macik....











ni la keluarga En. Adrah... semua ada kecuali my syg takde.... hairan, tak yah la hairan sgt.... dia belum smpi dr umah my mertua ahaha














kak, damia, me, my mum, my adik ipar & hani...

selamat hari raya aidilfitri 2013 dr kami berdua.... da dapat duit raya kan semua, mana yg belum dpt tu boleh la claim tahun hadapan ....


mknan terbaik raya 2013... d umah my untie.... ikan mayung masak asam pedas... d tambah dgn sambal belacan paling pedas.... ahahah anyway thank you. jarangkan kita dihidangkan dgn mknan mcm ni d hari raya... tp i suka...


sampai dcni saja la entry untuk kali ini... esok2, kita jumpa lagi... thank you sudi baca my blog.... love u...


* Sori, post2 saya sebelum ni gambar2 da hilang.... insyaAllah sy akan recover secepat mungkin.....

* Thank you singgah  baca blog ni.....
 

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini