Nuffnang

Facebook

KAU la SEGALANYA....

Akum semua… salam satu Malaysia…. hari ni sy mau cerita berkenaan dgn seseorang…. saat ini sy rasa rindu sgt padanya…. tapi entah mgapa, diri ini terasa bagai dia ada dekat disini…. aku terlalu rindukannya mgapa aku rindukannya… mungkin sbb SAYANG….

Kenapa aku syg padanya??? lumrah kehidupan, anak mana yg tak sygkan ibunya, dia la segalanya…. ehhehe hai mummy, andainya mummy tgh baca BLOG ni, I want u to know…. Mummy sentiasa dlm ingatan…. Walaupun kita berjauhan…. Sebelum kamu teruskan mbaca jgn jeles tau, sy panggil ibu sy MUMMY…. Tak kira apapun panggilan kamu kpd ibu kamu, yang pastinya mereka ni la yg lahirkan kita kan….

ni gambar my mum.... bila dia tgh hapi....



Ok sambung cerita pasal my mum, sy dgn my mum ni sgt rapat mcm adik beradik… selalu bgosip sama2, dlm erti kata lain my mum is my BFF…. ahahha… kpd sesiapa yg x tau BFF tu apa, ni sy nak bgtau BESTFRIEND FOREVER…. Suka duka kami kongsi bersama, walaupun sy da kawen….. hubungan kami tetap mcm dulu….. smpai la sekarang ni…. walaupun hubungan kami mcm kawan, tetap ada batasnya, sy tetap menghormati my mum sbgai ibu, tetap mjaga adab sopan sbgai seorg anak.

wajah my mum..... bila dia tgh risau...



Setiap org ada impian nya…. Pernahkah kamu terfikir apakah impian kamu utk ibu kamu??? Sebenarnya sebagai seorang anak, byk sgt impian sy utk my mum, sapa la yg tak nak mbahagiakan ibu mereka kan, mcm tu juga sy… sy nak bahagiakan my mum dunia & akhirat…. tp impian sy utk masa depan my mum, sy nak g tanah suci dgn my mum & my daddy…. tu la impian sy utk mereka….. INSYAALLAH

wajah hapi my mum tgh b3g dgn cucunya....



Saya ni anak kedua drpd 4org adik beradik, Walaupun kami berjauhan, hubungan kami semua sgt rapat…., tapi rasa2nya dlm semua adik beradik sy, sy ni la yg paling nakal…. tp senakal2 sy, sy rasa sy x pernah buat my mum sedih…. klu ada, sy mohon maaf pd my mum…. mungkin tanpa sy sedari sy telah myinggung hati & perasaan my mum dan mbuatkan dia sedih…. mummy… AMPUN…. sekiranya mummy tgh bc BLOG ni, aku mau mummy tau… sedegil2 aku ni mummy, aku berusaha menjadi yg terbaik buat mummy & daddy, sekeras2 hatiku ni, aku berusaha menjadi yg lebih baik.

Dengarla doa dr seorg anak untuk ibunya:

YA ALLAH, ampunila segala dosa my mum, tempatkan my mum dikalangan org yg mulia disisimu YA ALLAH….. sesungguhnya dia la wanita yg terbaik dalam hidupku…. AMIN

wajah my mum bila tgh memikirkan sesuatu....




***Sebenarnya tujuan utama sy buat entry ni, supaya my mum tau isi hati anaknya ni, dan yg kedua sy nak join Anugerah Khas dari SUDIRMAN….. klu nak tau lebih lanjut lg tentang Anugerah ni, boleh Klik link dsebelah ni http://sudirman1809.blogspot.com

ni pulak header blog SUdirman....



Harapan sy utk anugerah ni, sy nak menang Hadiah UTAMA.... agar dpt sy guna hadiah tu utk belikan sesuatu utk my mum. Semoga JURI yg famous tu (AIZUL MARCELLO), memilih sy sebagai pemenang utama…. sekian terima kasih…..

ni la gambar yg sy pertaruhkan utk Anugerah Khas dari Sudirman
(sy & my mum 8 thn lepas) Tq for everything mummy.......


komen my mum untuk entry ni......

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini