Nuffnang

Facebook

#CNY 2015

Assalamualaikum

Kesian kat korang kan.... buka tutup blog ni, tak juga berupdate kan.... sampaikan korang pun da jemu. Sorry ya lama da tak berkongsi cerita di sini.... tapi korang jangan risau sy masi juga berpijak di bumi yang nyata ni.... banyak sebenarnya cerita yang ingin dikongsikan tapi apakan daya.... ada yang lebih penting terpaksa didahulukan. Nanti klu ada masa akan sy kongsikan satu persatu..... 

Sekarang ni da masuk bulan 3 utk tahun 2015.... sekejapnya masa berlalu kan.... klu nak dikejar masa ni memang haram jadah takkan tekejar masa dik oi.... so kita kena pandai2 bahagikan masa.... nasib baik la sekarang ni punya sikit masa untuk blog ni. Pertama sekali sy ingin mengucapkan selamat tahun baru 2015 semoga tahun ni kita semua dikurniakan kehidupan yang bahagia, selamat tinggal untuk tahun 2014 yang tak berapa nak best.... banyak kenangan pahit, suka duka di tahun 2014 yang mengajar sy erti sebuah kehidupan.... semoga tahun ni banyak kenangan yang indah2, diberikan kesihatan yang baik utk menjalani kehidupan kita.... amin. 

Kedua, Selamat menyambut tahun baru cina 2015 buat kawan2 yang berbangsa cina.... tapi ucapan saya ni khas sy tujukan buat kawan sy (Ms Pua Jing Yi) yang sgt baik pada saya, sejak sy kenal dia.... smpi sekarang dia la yang terbaik.... ini la satu2nya kawan cina yang sy ada. Ok itu saja la buat masa ni.... nanti kita jumpa lagi ok.... jom layan gambar2....





Nuffnang

Jom Share BLOG dsini