Nuffnang

Facebook

Konsert Yuna di alam Maya

kecoh ah korang, lama da aku tak update blog... sapa ckp lama, awal bulan 12 hari tu aku ada update tau... ala cerita p Sungai Klias, ahhh ullos tak ingat, baik baca... ada kat bawa tu... update hari ni nak cerita pasal konsert yuna, jom Tgk gambar...

tgkla kat dlm gambar tu YUNA siap tulis nama I ok.. jgn jeles

baru2 ni yuna buat konsert d alam Maya... hanya 10000 org je yg bo tgk tau

Yuna Tgh nyanyi....

ni la background konsert tu.... kejap lg yuna nak nyanyi single terbaru
hanya 10000 org je yg dpt dgr

Sori la gambar2 tak berapa jelas, almaklum le....

Rasa bertuah sgt dpt tgk konsert yuna secara maya, sbenarnya i bukan peminat yuna ok, i saja2 jer tgk persembahan dia..... tp sygnya, dlm konsert ni ... yuna cuma myampaikan 2 buah lagu jer.... lepas tu habis... rasa tak puas nak tgk 10minit pun tak sampai, ada ke patut, buatkonsert mcm ni.... lain kali baik tak yah buat k.... jumpa lg entri akan dtg, hati da mula nak marah kat penganjur konsert yuna ni kkkk bye

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini