Nuffnang

Facebook

HOOKAH??? apa tu???

akum u oll semua.... lama tak update blog kan.... almaklum la sibuk sikit sbb buat JOB BLOG.... bukan setakat blog sy je nak update.... JOB Blog utk d opis pun kena update.... eheheh hari ni bkn sy nak cerita pasal JOB BLOG opis..... sy nak cerita pasal HOOKAh.... hookah ni sebenarnya nama asal bg SHISHA. tau tak apa tu Shisha.... shisa ni bukan org tp benda... alal nanti tgk gambar korang tau la tu.... Shisha ni berfungsi mcm ROkok juga la.... kata org Shisha ni lagi bahaya dr Rokok.... tar dlm shisha lg byk dr tar dlm rokok.... da rokok tu ba, shisa pun sama la..... klu hisap rokok & shisha ni, bo myebabkan sakit tekak byk lg la.... tp klu org da sebati kehidupannya dgn Rokok @ Shisha ni.... susah kita nak jauhkan diorg dr ketagihan diaorg ni.... bila kita nasihatkan... byk la alasan yg diaorg bg.... susahkan bckp dgn org yg tak mkn saman ni..... tp sebenarnya diorg ni tak sedar bahayanya rokok tu utk org dsekeliling diaorg.... sygi la org yg ada dsekeliling kamu... jauhila mereka dr SEBARANG merbahaya.....


ni la Hookah @ ShiSHA

sy nak cerita sikit pengalaman sy, sy pernah try hisap rokok, sbb sy nak tahu sgt apa rasanya rokok ni smpi buat org ketagih...... mungkin sy tak biasa..... pertama kali hisap, rasa mcm pasir2 ada d mulut, kedua kali hisap.... memang tak sedap langsung & memang sy bukan dtakdirkan utk ketagih pd rokok. Shisha pulak, org ckp sedap perisa buah2an & wangi..... sy pun try la perisa epal..... sedap, rasa mcm epal..... asap dia pun wangi bau epal.... tp adab sebagai seorg perempuan menghalang sy dr terus bhisap Shisha..... kurang sopan nampaknya bila nampak perempuan hisap Shisha yg sebesar alam tu depan org ramai, dkedai pulak tu..... jgn pulak ada perempuan yg marah bila sy ckp mcm tu..... tu pendpt sy.... okla smpi dsini jak entry ni.... akum...

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini