Nuffnang

Facebook

PUTIH Mata sbb nak tunggu OFFER kerajaan...........


Tahniah kpd mereka yg krj d GOVment.....best ka krj GOV???? yg bo mjawab tu org yg pernah krj swasta & krj GOV la......sbb diaorg jak yg bo bezakan....tp klu kt cerita pasal kelebihan krj GOV, mungkin menang la krj GOV......jgn silap sy bkn la seorg yg bkerja d GOV, pernah pun tidak, tp my mummy, my che2 krj GOV la......tp lain cerita, adalah seorang hamba namanya Pn.TIMAH (bkn nama sebenar), dia ni nak sgt krj dgn GOV & menambah pendapatan keluarga........smpikan dia selalu ckp "hari ni sy ada interview tp swasta, malas la nak attend....sbb gaji kecik, lg byk politik" tu yg dia selalu ckp la.....da tau tak mau krj swasta buat apa ko apply....lg satu ko tu nak menambah pendapatan keluarga, jadi jgn la memilih krj......Pn Timah...Pn Timah....malas la aku mau cerita pasal Pn Timah ni, suka hati dia la tp jangan sampai putih mata sbb nak tunggu GOV OFFER dia sudah la...... apa2pun hidup kt mesti hapi.......dbw ni gambar sy masa attend kursus d tmpt sy bkerja.......eh eh sebelum terlupa kepada Pn.Timah, my mummy kirim salam.....ahahhahahah...ni mau tambah cerita sikit la pasal kerja kerajaan ni.....ada la pulak satu org aku punya sapupu ni, yg krj dgn kerajaan tp dia mau bhenti sbbnya aku pun kurang pasti, yg aku tau dia x suka la dgn kerja nya sekarang ni...hope dia hapi dgn apa yg dia buat, jgn jadi mcm Pn.Timah da la.....semoga kita semua hapi dtempat kt bkerja skarang ni......Syukur...

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini