Nuffnang

Facebook

Org lain punya pasal KITA JADI SUSAH.......


Hari ini hari jumaat, hari yg sgt sibuk.....d tambah lg dgn kesibukan pemilihan sukan utk HQ, tahun ni (2010) sy punya department jadi coordinator.............. sbenarnya BOS kami jak yg d lantik mjadi koordinator, dsebab kan BOS terlalu sibuk.....jadi kami dpertanggungjawab utk buat semua hal2 sukan ni...... almaklum je la, kali pertama kan....byk la yg mau dbelajar, nasib baikla ada juga yg berpengalaman dlm bidang ni tolong2....tapi x kurang juga dgn "PEYIBUK" .........x kisah la pasal PEYIBUK tu, lantak la diaorg la........klu sukan ni, kt kena la ada baju sukan kan.....mana urus pemain, mana urus baju sukan, nak djadikan cerita, sy mau lepas geram jap pasal baju sukan....... nampak senang jak kan??? ala setakat urus baju sukan.....apa la sangat????? memang x susah senang jak.....tp org lain yg buat KITA JADI SUSAH........ala tmpt km beli tu baju la.....kadang2 sy x bo sabar sudah mau bkerjasama sama durang d sana tu (lokasi kedai d Alamesra) kesimpulannya cara diaorg bekerja tu LEMBAB, X SISTEMATIK, KELANGKABUT, LAYANANnya x payah ckp la (dtel mahupun d Kedai) layanan paling buruk pernah sy dpt, byk lg la keburukan kedai tu,........ (harap2 tu pihak pengurus dpt la ubah cr bekerja staff2 dsana tu) insyaAllah klu sy dberi peluang lg mengurus ni sukan, x lg sy mau beli baju d kedai tu, cukup2 la, aku harap x la kena layanan mcm ni lg...... sudah pening2 kepala mgurus pasal baju sehari suntuk......harap2 team HQ SPSB menang besar....klu kalah pun x apala lain tahun cuba lagi......apapun maju la sukan utk negara...mudah-mudahan aku kurus pasal urus ni sukan ahahhahaha (gambar dbawah ni berkaitan dgn cerita sy ni)...harap2 kamu enjoy dgn cerita ni ok........

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini