Nuffnang

Facebook

The Secret of Grisly Manor

hari ni mau cerita pasal games, hari ni byk sgt game yg kita bo main offline atau online, Angry Bird la, where is my Water, Draw Something la.... banyak lagi la, zaman kanak2 sy mana ada benda canggih macam sekarang ni, zaman sy dulu... main congkak, getah.... tp sudah sy darjah2 mcm tu up sikit main tetris, nintendo, supur mario.... yg paling canggih masa tu rasanya PS1, tp semua tu adik sy punya sy cuma pinjam je la. Sekarang mcm2 game ada, smpi tak tau nak pilih yg mana satu naik main, semuanya d hujung jari.... yg pening duit je la yg kena ada sbb kadang2 ada games ni nak kena beli.... yg jadi mangsa laki aku la sapa lg, sbb guna kad kredit dia beli ahahhahaha.... tq syg.

sebenarnya hari sy nak kongsi pasal game yg sy main ni, pd pendapat sy game ni best sgt2 menguji minda, game ni sy main dkat IPAD sy, rasanya utk pengguna Apple & Android pun bo main... nak tau game apa, jom tgk gambar di bawah

ni la game yg sy cakap tu....

sy da siap main game ni apa kata kamu pulak yg cuba main game ni, sy akan tolong kamu bg klu2 ok..... sapa2 yg mau tau klu2 utk game ni bo komen d bawa....

sy akan bg klu d komen k..... selamat mencuba....

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini