Nuffnang

Facebook

Raya lagi

bestnya da dpt update blog melalui ipad2... best la, terlebih dahulu tema kasih pada tukang bayar Application utk blog ni.... ok jom kita tgk gambar2 raya... sebelum tu... klu sapa yg mengikuti FB sy... mesti tau kan... sy beraya sakan dgn family d Kg yg tercinta... berat badan tak yah ckp la... sebulan ni kasi peluang lg... abis jak sbulan ni.... faham2 la....

me with anak buah Nik Faris Danial
tak nak pakai songkok la...
nak pakai baju melayu pendek tangan la...

my anak buah NIk Faris Danial & adiknya Nik Farah Damia
tgk faris da sinsing lengan baju melayu...
dami, best relax jer mcm abah dia...

ni family kak sy..... ms ni sy curi2 ambik gambar diaorg d studio
semua dlm gambar ni nama diaorg bermula dgn NIK kecuali my sister DG.NORHAFIZAH

ni pulak gambar family adik lelaki sy....
bini dia tu org sarawak.... tp best la dpt adik ipar mcm ni spoting
anak buah sy sorang ni namanya Hail Irfan Bin Mohd Fazli Bin Adrah

ni pulak adik bungsu sy.... bkn yg kecik2 tu yg paling besar tu adik sy...
setakat ni 3org ni la cucu daddy & mummy sy....
anak sy yg mana satu??? blm ada rezeki lg.... insyaAllah akan dtg adala tu

ni la atuk yg selalu manjakan cucunya... klu bo angkat 3org sekali semua dia angkat

ni pulak nenek yg berjaya siapkan baju raya cucu2 smpi mlm takbir pun masi mjahit
ingat ya jasa nenek kamuorg

fokus kpd lengan baju dia....
danial, mak ah miss u

Smpi disini saja gambar2 utk raya ni.... sapa2 yg nak tgk gambar Mr.F tunggu entry akan dtg k... bye

Nuffnang

Jom Share BLOG dsini